Hovězí ragů

hovezi ragu3 jed scaled

Suroviny

800 g hovězího zadního

1 cibule

200 g mrkve

200 g celeru

250 g žampionů

100 g kyselých cibulek

2 PL oleje

2 PL rajčatového protlaku

3 PL rybízové marmelády

4 dcl červeného vína

8 kuliček nového koření

3 bobkové listy

sůl

pepř

Postup přípravy

V hrnci rozpálíme olej a orestujeme na šestinky pokrájené žampiony a kyselé cibulky.

Ty pak vyndáme z hrnce a dáme stranou.

Na olej dáme restovat nadrobno pokrájenou cibulku a na kostičky nakrájenou mrkev a celer.

Zeleninu zarestujeme, přidáme na kostky nakrájené maso a také zarestujeme.

Osolíme, opepříme, přidáme protlak a znovu zlehka zarestujeme.

Nyní přidáme rybízovou marmeládu a podlijeme červeným vínem.

Přiklopíme pokličkou a necháme dusit do měkka.

Když je maso měkké, přidáme žampiony s kyselými cibulkami a zlehka zamícháme.

Aktuální letáky

Akční nabídka

29.10 – 04.11.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

29.10 – 04.11.2025

Nákup pro dobrou věc

22.10 – 18.11.2025

COOP naše super ceny

22.10 – 04.11.2025