Celerové brambory s klobásou

celerove brambory s klobasou

Suroviny

Budějovická klobása 500 g, sádlo 60 g, celer 200 g, vařené brambory 400 g, pórek 120 g, kysaná smetana 120 ml, petrželová nať, sůl

Postup přípravy

Šťouchané brambory mohou mít mnoho zajímavých proměn. Jednou z nich může být kombinace, kdy na sádle opékáte dozlatova nudličky nakrájené z čerstvého celeru. Ty potom promícháte s nahrubo nastrouhanými bramborami a nitkami krátce spařeného pórku. Vše osolíte a před podáváním vmícháte do brambor posekanou petrželovou nať a kysanou smetanu. Podává se jako příloha nejenom k rozpečené klobáse.

Aktuální letáky

Akční nabídka

27.09 – 03.10.2023

Kvalitní potraviny z našeho regionu

27.09 – 03.10.2023

Den zvířat

01.10 – 04.10.2023

COOP super cena

27.09 – 10.10.2023

Pro děti i zdraví

13.09 – 17.10.2023

Akční nabídka

23.08 – 29.08.2023

Kvalitní potraviny z našeho regionu

23.08 – 29.08.2023

Doma

23.08 – 29.08.2023

Pro děti i zdraví

16.08 – 12.09.2023

COOP super cena

16.08 – 29.08.2023

Zavařování

17.05 – 31.08.2023