Celerové brambory s klobásou

celerove brambory s klobasou

Suroviny

Budějovická klobása 500 g, sádlo 60 g, celer 200 g, vařené brambory 400 g, pórek 120 g, kysaná smetana 120 ml, petrželová nať, sůl

Postup přípravy

Šťouchané brambory mohou mít mnoho zajímavých proměn. Jednou z nich může být kombinace, kdy na sádle opékáte dozlatova nudličky nakrájené z čerstvého celeru. Ty potom promícháte s nahrubo nastrouhanými bramborami a nitkami krátce spařeného pórku. Vše osolíte a před podáváním vmícháte do brambor posekanou petrželovou nať a kysanou smetanu. Podává se jako příloha nejenom k rozpečené klobáse.

Aktuální letáky

Akční nabídka

28.02 – 05.03.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

28.02 – 05.03.2024

Mezinárodní den žen

28.02 – 08.03.2024

COOP super cena

28.02 – 12.03.2024

Pro děti i zdraví

31.01 – 05.03.2024