Cibuločesnečka se sýrovým toastem

cibulocesnecka

Suroviny

 

250 g cibule, 70 g česneku, 70 g pórku, 60 g sádla nebo oleje, 120 g sýru niva, 100 g veky nebobagety, 30 g másla, 600 ml vývaru, sůl, drcený pepř, drcený či mletý kmín

 

Postup přípravy

 
Na hrubší kusy pokrájenou cibuli nejprve zprudka opékejte na tuku. Když se cibule počne opékat přidejte česnek krájený na plátky a vzápětí přidejte pokrájený pórek a pak zalijte horkým vývarem, přidejte koření a nechte dvě nebo tři minuty povařit. Veku nebo bagetu nakrájejte, potřetemáslem a poklaďte plátky plísňového sýra a rozpečte je v troubě nebo pod grilem. Polévku připravujtetěsně před konzumací a podávejte ji se sýrovými bagetkami a posekanou petrželovou natí.

Aktuální letáky

Aplikace

11.09 – 31.12.2024

Akční nabídka

02.10 – 08.10.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

02.10 – 08.10.2024

Mezinárodní den zvířat

25.09 – 04.10.2024

COOP super cena

25.09 – 08.10.2024

Pro děti i zdraví

11.09 – 15.10.2024