Herinkšmauz –slanečkový salát

5 herinksmaus slaneckovy salat

Suroviny

Suroviny:
160 g vařených brambor, 200 g filetů ze sleďů, 2 vejce, 50 g
sladkokyselých okurek, 40 g sterilovaných červených paprik, 50 g jarní cibulky,
30 g hrubozrnné hořčice, olej, sůl, ocet, pepř

Na 600 g salátu: příprava 30 minut

Postup přípravy

Záleží jen na vás, na jaké kousky, nudličky či tvary
nakrájíte jednotlivé suroviny. Důležité je vytvořit si ochucovací marinádu
nebo, chcete-li, zálivku. Do oleje vložte nakrájenou jarní cibulku, osolte ji a
důkladně promíchejte. Když cibule změkne, přidejte ocet a hořčici, mletý pepř,
případně i trochu nálevu z nakládaných paprik a opět vše řádně rozšlehejte.
Touto směsí přelijte salát a jen lehce vše promíchejte.

Aktuální letáky

Akční nabídka

24.07 – 30.07.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

24.07 – 30.07.2024

Letní osvěžení

17.07 – 30.07.2024

COOP super cena

17.07 – 30.07.2024

Pro děti i zdraví

10.07 – 13.08.2024

Zavařování

15.05 – 31.08.2024