Herinkšmauz –slanečkový salát

5 herinksmaus slaneckovy salat

Suroviny

Suroviny:
160 g vařených brambor, 200 g filetů ze sleďů, 2 vejce, 50 g
sladkokyselých okurek, 40 g sterilovaných červených paprik, 50 g jarní cibulky,
30 g hrubozrnné hořčice, olej, sůl, ocet, pepř

Na 600 g salátu: příprava 30 minut

Postup přípravy

Záleží jen na vás, na jaké kousky, nudličky či tvary
nakrájíte jednotlivé suroviny. Důležité je vytvořit si ochucovací marinádu
nebo, chcete-li, zálivku. Do oleje vložte nakrájenou jarní cibulku, osolte ji a
důkladně promíchejte. Když cibule změkne, přidejte ocet a hořčici, mletý pepř,
případně i trochu nálevu z nakládaných paprik a opět vše řádně rozšlehejte.
Touto směsí přelijte salát a jen lehce vše promíchejte.

Aktuální letáky

Akční nabídka

06.03 – 12.03.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

06.03 – 12.03.2024

Velikonoce

06.03 – 02.04.2024

Pro děti i zdraví

06.03 – 09.04.2024

Akční nabídka

28.02 – 05.03.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

28.02 – 05.03.2024

Mezinárodní den žen

28.02 – 08.03.2024

COOP super cena

28.02 – 12.03.2024

Pro děti i zdraví

31.01 – 05.03.2024