Herinky ve vajíčkové remuládě

herinky

Suroviny

 

450 g solených slanečků v oleji, 5 vajec, 120 g majonézy, cibulová nať, hořčice, ocet, bílý pepř

Postup přípravy

Z majonézy, hořčice a octa vyšlehejte hladkou výrazně okyselenou remuládu, doplňte ji vařeným vaječným žloutkem, nastrouhanými bílky a cibulovou nebo pažitkovou natí a přikořeňte jemně mletým pepřem. Do remulády vložte osušené řezy z herinků a nechte proležet do druhého dne. Můžete také kombinovat remuládu s herinky, s čistými řezy ryb, doplnit směs sladkokyselými okurkami a podobně.

Aktuální letáky

Akční nabídka

29.10 – 04.11.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

29.10 – 04.11.2025

Akční nabídka

22.10 – 27.10.2025

Nákup pro dobrou věc

22.10 – 18.11.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

22.10 – 28.10.2025

COOP naše super ceny

22.10 – 04.11.2025