Herinky ve vajíčkové remuládě

herinky

Suroviny

 

450 g solených slanečků v oleji, 5 vajec, 120 g majonézy, cibulová nať, hořčice, ocet, bílý pepř

Postup přípravy

Z majonézy, hořčice a octa vyšlehejte hladkou výrazně okyselenou remuládu, doplňte ji vařeným vaječným žloutkem, nastrouhanými bílky a cibulovou nebo pažitkovou natí a přikořeňte jemně mletým pepřem. Do remulády vložte osušené řezy z herinků a nechte proležet do druhého dne. Můžete také kombinovat remuládu s herinky, s čistými řezy ryb, doplnit směs sladkokyselými okurkami a podobně.

Aktuální letáky

Aplikace

11.09 – 31.12.2024

Akční nabídka

02.10 – 08.10.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

02.10 – 08.10.2024

Mezinárodní den zvířat

25.09 – 04.10.2024

COOP super cena

25.09 – 08.10.2024

Pro děti i zdraví

11.09 – 15.10.2024