Herinky ve vajíčkové remuládě

herinky

Suroviny

 

450 g solených slanečků v oleji, 5 vajec, 120 g majonézy, cibulová nať, hořčice, ocet, bílý pepř

Postup přípravy

Z majonézy, hořčice a octa vyšlehejte hladkou výrazně okyselenou remuládu, doplňte ji vařeným vaječným žloutkem, nastrouhanými bílky a cibulovou nebo pažitkovou natí a přikořeňte jemně mletým pepřem. Do remulády vložte osušené řezy z herinků a nechte proležet do druhého dne. Můžete také kombinovat remuládu s herinky, s čistými řezy ryb, doplnit směs sladkokyselými okurkami a podobně.

Aktuální letáky

Akční nabídka

22.01 – 28.01.2025

Zabijačka

22.01 – 28.01.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

22.01 – 28.01.2025

COOP – naše super ceny

15.01 – 28.01.2025

Pro děti i zdraví

08.01 – 04.02.2025