Jahodový tartar s jogurtem

jahodovy tartar

Suroviny

300 g čerstvých jahod, 50 g moučkového cukru, několik mátových lístků, 300 ml bílého jogurtu, 2 lžíce medu, 15 g želatiny

Postup přípravy

Do bílého jogurtu pokojové teploty vmíchejte med a želatinu rozpuštěnou v trošce horké vody nebo mléka, hned vše nalijte do tvořítka a nechte ztuhnout v lednici. Čerstvé jahody nakrájejte na drobnější kousky, posypte moučkovým cukrem, přidejte nasekanou mátu, promíchejte a nechte chvilku odležet v lednici. Na vrstvu jahodového tartaru vkládejte ztužený  jogurt, případně doplňte ušlehanou smetanou a mátovými lístky.

Aktuální letáky

Akční nabídka

15.05 – 21.05.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

15.05 – 21.05.2024

Zavařování

15.05 – 31.08.2024

COOP super cena

08.05 – 21.05.2024

Pro děti i zdraví

01.05 – 04.06.2024

Zahrada

17.04 – 31.05.2024