Křupavý kapr

krupavy kapr

Suroviny

Sádlo 100 g, filety z kapra 600 g, kukuřičná krupice – polenta (instantní), sůl, drcený kmín, lněné semínko, bylinkové máslo

Postup přípravy

Rybí maso prokrájejte hustými zářezy tak, aby „zmizely“ tenké kosti. Nakrájejte ho pak na stejnoměrné porce a osolte. Připravené kousky ryby obalte v kukuřičné krupici smíchané s kmínem a lněným semínkem. Následně zvolna pečte ze všech stran na sádle. Upečené kousky pak potřete bylinkovým máslem a podávejte třeba s bramborovou kaší, ale třeba i bramborovým salátem. Jednoduchá variace na smaženého kapra.

Aktuální letáky

Akční nabídka

29.10 – 04.11.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

29.10 – 04.11.2025

Akční nabídka

22.10 – 27.10.2025

Nákup pro dobrou věc

22.10 – 18.11.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

22.10 – 28.10.2025

COOP naše super ceny

22.10 – 04.11.2025