Křupavý kapr

krupavy kapr

Suroviny

Sádlo 100 g, filety z kapra 600 g, kukuřičná krupice – polenta (instantní), sůl, drcený kmín, lněné semínko, bylinkové máslo

Postup přípravy

Rybí maso prokrájejte hustými zářezy tak, aby „zmizely“ tenké kosti. Nakrájejte ho pak na stejnoměrné porce a osolte. Připravené kousky ryby obalte v kukuřičné krupici smíchané s kmínem a lněným semínkem. Následně zvolna pečte ze všech stran na sádle. Upečené kousky pak potřete bylinkovým máslem a podávejte třeba s bramborovou kaší, ale třeba i bramborovým salátem. Jednoduchá variace na smaženého kapra.

Aktuální letáky

COOP TIP extra

10.12 – 31.12.2025

Akční nabídka

10.12 – 16.12.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

COOP TIP TUTY menu

03.12 – 16.12.2025

COOP naše super ceny

03.12 – 16.12.2025

Vánoční speciál

19.11 – 31.12.2025

Jak krteček k Vánocům přišel

05.11 – 31.12.2025