Křupavý kapr

krupavy kapr

Suroviny

Sádlo 100 g, filety z kapra 600 g, kukuřičná krupice – polenta (instantní), sůl, drcený kmín, lněné semínko, bylinkové máslo

Postup přípravy

Rybí maso prokrájejte hustými zářezy tak, aby „zmizely“ tenké kosti. Nakrájejte ho pak na stejnoměrné porce a osolte. Připravené kousky ryby obalte v kukuřičné krupici smíchané s kmínem a lněným semínkem. Následně zvolna pečte ze všech stran na sádle. Upečené kousky pak potřete bylinkovým máslem a podávejte třeba s bramborovou kaší, ale třeba i bramborovým salátem. Jednoduchá variace na smaženého kapra.

Aktuální letáky

Akční nabídka

24.07 – 30.07.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

24.07 – 30.07.2024

Letní osvěžení

17.07 – 30.07.2024

COOP super cena

17.07 – 30.07.2024

Pro děti i zdraví

10.07 – 13.08.2024

Zavařování

15.05 – 31.08.2024