Křupavý salát s mozzarellou

krupavy salat s mozzarellou

Suroviny

Polníček, rukola a čekankové puky (celkem asi 300 g), 150 g italské mozzarelly, směs pepřového
koření, olivový olej, vinný ocet, mořská sůl, 200 g toastového chleba (veky), olej na osmažení
chleba  

Postup přípravy

Listovou zeleninu dobře opláchněte a nechte okapat v sítu. Z oleje, octa a soli vyšlehejte dresink,
přidejte do něho hrubě mleté nebo drcené pepřové koření. Chleba nakrájejte na stejnoměrné
kousky a opečte ho na troše oleje. Nakonec vložte kuličky mozzarelly do dresinku, přimíchejte
překrájenou čekanku, lístky rukoly a polníčku a těsně před podáváním přidejte opečený chléb.
Tento salát lze pochopitelně doplnit hlávkovým salátem, mladými špenátovými listy, pampeliškovými
puky, řeřichou a dalšími mladými výhonky a lístky.

Aktuální letáky

Akční nabídka

24.07 – 30.07.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

24.07 – 30.07.2024

Letní osvěžení

17.07 – 30.07.2024

COOP super cena

17.07 – 30.07.2024

Pro děti i zdraví

10.07 – 13.08.2024

Zavařování

15.05 – 31.08.2024