Norská rybí pomazánka

norska rybi pomazanka

Suroviny

Primátor tavený 180 g, Norský chléb, sardinky ve vlastní šťávě 200 g, naťová cibule, pórek, citronová šťáva, sůl

Postup přípravy

Velmi jednoduchá a rychlá variace na klasickou rybí pomazánku. Sardinky včetně vlastního nálevu rozšlehejte nebo rozmixujte se sýrem a citronovou šťávou na hladkou pastu. Do ní vmíchejte jemně nasekaný pórek a cibulovou nať. Pomazánku pak natírejte na tmavý Norský chléb, který předtím nasucho krátce rozpečte, aby zavoněl.

Aktuální letáky

Akční nabídka

29.10 – 04.11.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

29.10 – 04.11.2025

Akční nabídka

22.10 – 27.10.2025

Nákup pro dobrou věc

22.10 – 18.11.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

22.10 – 28.10.2025

COOP naše super ceny

22.10 – 04.11.2025