Ovoce v jogurtu

ovoce v jogurtu

Suroviny

Jihočeský jogurt 400 g, čerstvé ovoce 300 g, med 2 lžíce, želatina suchá 25 g, jablečný džus 100 ml

Postup přípravy

Do jablečného džusu vmíchejte med a želatinu a zvolna vše zahřejte, aby se želatina rozpustila. Ovoce nakrájejte na menší kousky a zlehka je vmíchejte do jogurtu. Ten může být různě ochucený nebo bez příchutě. Na závěr spojte želatinu s jogurtem a ovocem a hned poté nalijte směs do formiček a nechte v chladu ztuhnout. Nejméně 2 hodiny, nejlépe do druhého dne. V tomto receptu můžete nahradit želatinu speciálním ztužovačem na bázi želatiny, a v tom případě postupujte podle návodu výrobce.

Aktuální letáky

Akční nabídka

27.09 – 03.10.2023

Kvalitní potraviny z našeho regionu

27.09 – 03.10.2023

Den zvířat

01.10 – 04.10.2023

COOP super cena

27.09 – 10.10.2023

Pro děti i zdraví

13.09 – 17.10.2023

Akční nabídka

23.08 – 29.08.2023

Kvalitní potraviny z našeho regionu

23.08 – 29.08.2023

Doma

23.08 – 29.08.2023

Pro děti i zdraví

16.08 – 12.09.2023

COOP super cena

16.08 – 29.08.2023

Zavařování

17.05 – 31.08.2023