Pečené brambory se sledi

pecene brambory se sledi

Suroviny

Rybí salát ze sleďů 150 g, vařené brambory 300 g, olej, 2–3 vejce, sůl, sušená petrželová nať

Postup přípravy

Jednoduchá a velmi zajímavá receptura s využitím rybího salátu v teplé kuchyni. Nakrájené, předem vařené brambory na troše oleje opečte, osolte a vložte do zapékací nádoby nebo pekáčku. Na ně rozlijte rybí salát, do kterého zašlehejte vejce a vše v troubě zvolna zapékejte, až vejce ztuží a vše se důkladně rozpeče. Podávejte sypané petrželkou. Pro zlepšení chuti můžete přidat ještě sterilované okurky, cibulky a další sterilovanou zeleninu.

Aktuální letáky

Akční nabídka

17.09 – 23.09.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

17.09 – 23.09.2025

Pro děti i zdraví

17.09 – 14.10.2025

COOP naše super ceny

10.09 – 23.09.2025