Pečené brambory se sledi

pecene brambory se sledi

Suroviny

Rybí salát ze sleďů 150 g, vařené brambory 300 g, olej, 2–3 vejce, sůl, sušená petrželová nať

Postup přípravy

Jednoduchá a velmi zajímavá receptura s využitím rybího salátu v teplé kuchyni. Nakrájené, předem vařené brambory na troše oleje opečte, osolte a vložte do zapékací nádoby nebo pekáčku. Na ně rozlijte rybí salát, do kterého zašlehejte vejce a vše v troubě zvolna zapékejte, až vejce ztuží a vše se důkladně rozpeče. Podávejte sypané petrželkou. Pro zlepšení chuti můžete přidat ještě sterilované okurky, cibulky a další sterilovanou zeleninu.

Aktuální letáky

COOP TIP TUTY menu

17.12 – 31.12.2025

Nabídka pro věrné zákazníky

17.12 – 31.12.2025

Akční nabídka

17.12 – 31.12.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

17.12 – 31.12.2025

COOP naše super ceny

17.12 – 31.12.2025

COOP TIP extra

10.12 – 31.12.2025

Vánoční speciál

19.11 – 31.12.2025

Jak krteček k Vánocům přišel

05.11 – 31.12.2025