Pečené brambory se sledi

pecene brambory se sledi

Suroviny

Rybí salát ze sleďů 150 g, vařené brambory 300 g, olej, 2–3 vejce, sůl, sušená petrželová nať

Postup přípravy

Jednoduchá a velmi zajímavá receptura s využitím rybího salátu v teplé kuchyni. Nakrájené, předem vařené brambory na troše oleje opečte, osolte a vložte do zapékací nádoby nebo pekáčku. Na ně rozlijte rybí salát, do kterého zašlehejte vejce a vše v troubě zvolna zapékejte, až vejce ztuží a vše se důkladně rozpeče. Podávejte sypané petrželkou. Pro zlepšení chuti můžete přidat ještě sterilované okurky, cibulky a další sterilovanou zeleninu.

Aktuální letáky

Aplikace

11.09 – 31.12.2024

Akční nabídka

09.10 – 15.10.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

09.10 – 15.10.2024

COOP super cena

09.10 – 22.10.2024

Akční nabídka

02.10 – 08.10.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

02.10 – 08.10.2024

COOP super cena

25.09 – 08.10.2024

Pro děti i zdraví

11.09 – 15.10.2024