Pomazánka z řepy

pomazanka z repy

Suroviny

Suroviny:

500 g vařené červené řepy, 250 g přírodního sýra, 100 g celeru, 100 g pomazánkového (másla), 50 g cibulové natě, sůl, cukr, ocet

Na 1 kg pomazánky: příprava 20 minut

 

Postup přípravy

Vařenou řepu nakrájejte nebo nastrouhejte na stejnoměrné nudličky. Celer nastrouhejte najemno, spařte ho vroucí vodou a po pár minutách sceďte a zchlaďte. Vše potom smíchejte s přírodním sýrem (Lučina apod.), pomazánkovým (máslem) a dalšími surovinami. Podle chuti a příležitosti dochuťte a podávejte s chlebem nebo pečivem.

Aktuální letáky

Akční nabídka

06.03 – 12.03.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

06.03 – 12.03.2024

Velikonoce

06.03 – 02.04.2024

Pro děti i zdraví

06.03 – 09.04.2024

Akční nabídka

28.02 – 05.03.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

28.02 – 05.03.2024

Mezinárodní den žen

28.02 – 08.03.2024

COOP super cena

28.02 – 12.03.2024

Pro děti i zdraví

31.01 – 05.03.2024