Šlehačkové Tiramisu

elehackove tiramisu

Suroviny

50 podlouhlých cukrářských piškotů, 300 ml silné rozpustné kávy (nebo pressa), 100 ml tuzemského rumu. 

Na krém pak mějte: 250 ml smetany ke  šlehání, balíček  ztužovače, 150–200 g měkkého tučného tvarohu nebo lučiny, 60 g moučkového cukru, kvalitní kakao na posyp

Postup přípravy

Nejprve vyšlehejte tvaroh s cukrem, případně trochou smetany, do něho vmíchejte ztuženou ušlehanou smetanu. Do misky dejte chladnou silnou kávu s rumem a pak jen velmi krátce namáčejte piškoty a skládejte je do připravené misky. Na vrstvu piškotů naneste opatrně vrstvu šlehačkové hmoty. Opět dávejte piškoty a na ně krém. Uhlazený povrch posypte kakaem a uložte prochladit do ledničky.

Aktuální letáky

Akční nabídka

27.09 – 03.10.2023

Kvalitní potraviny z našeho regionu

27.09 – 03.10.2023

Den zvířat

01.10 – 04.10.2023

COOP super cena

27.09 – 10.10.2023

Pro děti i zdraví

13.09 – 17.10.2023

Akční nabídka

23.08 – 29.08.2023

Kvalitní potraviny z našeho regionu

23.08 – 29.08.2023

Doma

23.08 – 29.08.2023

Pro děti i zdraví

16.08 – 12.09.2023

COOP super cena

16.08 – 29.08.2023

Zavařování

17.05 – 31.08.2023