Tenký koláč s ovocem

tenky kolac s ovocem

Suroviny

listové těsto (100 g), čerstvé ovoce (300 g), dortové želé (2 balíčky), případně šlehačku a trochu cukru

Postup přípravy

Listové těsto rozválejte na tenký plát a ten vložte do formy nebo na lehce pomaštěný plech. Na několika místech těsto propíchněte vidličkou a dejte péci do rozpálené trouby při 180 stupních několik minut. V té době si připravte ovoce, větší kusy pokrájejte. Na pečený plát, který vydýchnul horkost, skládejte či sypte ovoce, pocukrujte a přelijte dortovým želé vařeným podle návodu na sáčku. Hned krájejte a podávejte doplněné kysanou, případně ušlehanou sladkou smetanou.

Aktuální letáky

Akční nabídka

17.07 – 23.07.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

17.07 – 23.07.2024

Letní osvěžení

17.07 – 30.07.2024

COOP super cena

17.07 – 30.07.2024

Akční nabídka

10.07 – 16.07.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

10.07 – 16.07.2024

Pro děti i zdraví

10.07 – 13.08.2024

COOP super cena

03.07 – 16.07.2024

Zavařování

15.05 – 31.08.2024