Uzenářský salát

uzenarsky salat

Suroviny

Šunkový salám  300 g, červené zelí kysané 500 g, pórek 80 g, zeleninová paprika 80 g, křen 40 g, olej, cukr, ocet, pepř

Postup přípravy

Šunkový salám nakrájejte na tenké nudličky a stejně tak i pórek a papriky. Šťávu z kysaného červeného zelí slijte do misky a přichuťte ji cukrem, octem, případně i solí a důkladně prošlehejte s trochou oleje. Vzniklým dresinkem ochuťte překrájené zelí, přidejte do něho čerstvě nastrouhaný křen a připravené suroviny. Při podávání salát lehce pomelte pepřem. Samozřejmě, že můžete použít i jiné druhy uzenin nebo je i libovolně kombinovat a doplňovat. Vedle kysaného zelí lze využít i zelí sterilované a také kombinovat bílé a červené.

Aktuální letáky

Akční nabídka

27.09 – 03.10.2023

Kvalitní potraviny z našeho regionu

27.09 – 03.10.2023

Den zvířat

01.10 – 04.10.2023

COOP super cena

27.09 – 10.10.2023

Pro děti i zdraví

13.09 – 17.10.2023

Akční nabídka

23.08 – 29.08.2023

Kvalitní potraviny z našeho regionu

23.08 – 29.08.2023

Doma

23.08 – 29.08.2023

Pro děti i zdraví

16.08 – 12.09.2023

COOP super cena

16.08 – 29.08.2023

Zavařování

17.05 – 31.08.2023