Chalupářský chléb - tradiční žitnopšeničný chléb sypaný kmínem

16. 8. 2018

Pekařství Vladimír Cais si zakládá na tom, že srdcem jejich špičkových chlebů je vysoký podíl tradičního žitného kvasu, který si sami ručně připravují. K němu přidají pošumavští pekaři z Vlachova Březí kvalitní pšeničnou a žitnou chlebovou moukou, droždí, kmín, sůl a samozřejmě věhlasný řemeslný fortel. Vzniká tak oblíbený Chalupářský chléb, který ocení milovníci plné chlebové chuti a vůně. Tento chléb získal vítězství v soutěži Chutná hezky.Jihočesky a v roce 2009 byl oceněn 2. místem v soutěži Řemeslný chléb roku. Chalupářský chléb nabízejí supermarkety Trefa ve variantě 850g a 500g.

 

Chalupářský chléb - tradiční žitnopšeničný chléb sypaný kmínem